Hoe bescherm je je huid tegen de zon tijdens je golftoernooi?

Omdat we ons niet altijd ten volle bewust zijn van de hoeveelheid zon die onze huid te verwerken krijgt, is het van essentieel belang om bij elke blootstelling zonnebescherming te gebruiken die aangepast is aan ons huidtype, om zichtbare schade op korte en lange termijn te voorkomen.

Met hun kostbare texturen en verslavende geur bieden de producten van Institut Esthederm technisch geavanceerde zonnebescherming aangepast aan elk huidtypes, voor ongeëvenaarde resultaten.

Het ruime gamma zonneproducten van Institut Esthederm omvat 2 productgroepen: oranje zonneproducten (bruinen en beschermen) en witte zonneproducten (hoge bescherming).

In dit ruime aanbod vind je zeker wat je zoekt om je huid tijdens je golftornooi te beschermen. Bruin snel en in alle veiligheid met Bronz Repair, ons verstevigend antirimpel zonneproduct voor het gezicht, dat het bruinen stimuleert, fotoveroudering voorkomt, rimpels corrigeert en de huid verstevigt. Staat ook je lichaam bloot aan zon? Opteer dan voor het gamma Adaptasun om het bruinen te stimuleren en de huid jong te houden. Er is een melkspray, een zijdezachte mist, een beschermende melk en een speciale versie voor gevoelige huid, met bescherming tegen felle of tegen matige zon: maak je keuze op basis van jouw voorkeur en de zonomstandigheden!

Voor een volledig risicoloze blootstelling gebruik je ons antirimpelproduct Into Repair, dat speciaal werd ontwikkeld voor een intolerante of hyperreactieve huid in de zon.
Dit product voor hoge bescherming kalmeert een zonreactieve huid, helpt haar gevoeligheid verminderen en bevordert een geleidelijke zongewenning.

En omdat steeds meer vrouwen last hebben van vlekken en ongelijkmatige pigmentatie, heeft Institut Esthederm ook hiervoor twee aangepaste formules ontwikkeld: Photo-Regul om te bruinen en vlekken te verzachten en Photo-Reverse om in de zon vlekken te verhelderen zonder te bruinen.

Hoe bereid je je huid voor op de zon voor je gaat golfen?

meer info

Hoe bescherm je je huid tegen de zon tijdens je golftoernooi?

meer info

Hoe hydrateer en herstel je je huid na de zon tijdens je golftoernooi?

meer info